سایت دانلود پایان نامه: بررسی پایان نامه های انجام شده درباره : بررسی ... |
بهمن تمایل به زن نداشت و از اخلاقیات مردی پیروی نمیکرد. او هیچوقت احساسات زنانه را نستود. او هیچوقت زنی را ستایش نکرد.
من این قضیه را نمیدانم؛ اما میدانم که ازدواج کرد. یکی از پسر عموهای پدر او یک دختر داشت که اسمش نزهت الملوک بود. از خیلی پیشتر از سال ۱۳۵۶ که ازدواج رسمی کردند، قرار بود باهم ازدواج کنند. ولی روی رفتوآمدهایی که بهمن با خارج داشت و کمتر در ایران بود، ازدواج سر نگرفت. تا اینکه سال ۱۳۵۶ شنیدیم ازدواج رسمی کردهاند. نزهت الملوک دبیر دبیرستان دخترانهی «مهدخت"بندر انزلی بود. بعد مدیر دانشسرای دختران آن شهر شد. به تهران که آمد، شد مدیر دانشسرای"تربیت معلم دختران". این همین موقعی است که ازدواج کردند؛ منتها به علت اینکه بهمن دائم به اروپا میرفت و مدتها نتوانست بعد از انقلاب به ایران بیاید، این بود که ازدواجشان خیلی خوب گرم نبود. آن خانم مستقل زندگی خودش را میکرد در تهران و بهمن در ایتالیا برای خودش بود. بیشتر تلفنی باهم تماس داشتند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
سرنوشت نزهت الملوک چه شد؟
نزهت الملوک گویا در سالهای ۱۳۵۷ یا ۱۳۷۶ یک تومور بدخیم در مغزش ایجاد شد و عمل، نتیجه صحیحی نداد. بعد از مدتی از تهران رفت به لاهیجان و اواخر عمر در آنجا زندگی و همان جا هم فوت کرد. فکر میکنم آن موقع بهمن هم به ایران آمده بود. واقعاً زندگی زناشویی درستی باهم نداشتند. اکثراً جدا از هم بودند. او آنجا بود و این اینجا! فقط اسماً زن و شوهر بودند. شاید آنچه شما میگویید، درست باشد.
پیشینهی خانوادهی محصص از کجا میآید؟
از روی اسناد موجود اجداد ما که خوشنویس بودهاند و کتابهایی هم داشتهاند. تا جد پنجم این اطلاعات موجود است. جد پنجم ما شخصی بوده به اسم حاج میرزا حسین که در اواخر صفویه زندگی میکرد. در آن زمان عدهی زیادی از ایران مهاجرت میکردند، به خصوص کسانی که یک قدری دگراندیش بودند و با حکومت صفویه زیاد جور درنمیآمدند.
غالباً به هند مهاجرت میکردند.
بله! ملاکین و تاجرین هم برای گردش و تجارت میرفتهاند. از جمله کسانی که از لاهیجان به هند رفت، همین میرزا حسین است که جوانیاش را به طور کلی در آنجا گذراند. بعد در اواخر صفویه-شاید در زمان شاهعباس دوم، یعنی زمان سلیمان-به ایران بازگشت. در این موقع او را حاجی میرزا حسین هندی میگفتند.
پس بهمن محصص به درستی عقبهی خود را هندی میدانسته این صفت شاهزادگی از کجا میآید؟ رفتارهای بهمن، اطوار یک شاهزاده بود.
اتفاقاً میرزا حسین هندی معروف بود به شازده! او به این لقب معروف بود، اما واقعاً در خاندان ما شازده نداشتهایم و نمیتوانیم ادعا کنیم.
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1400-09-27] [ 09:41:00 ب.ظ ]
|