راهنمای نگارش مقاله دانشگاهی و تحقیقاتی درباره تشخیص نرخ عدم تشخیص ... |
۱۹،۲۳،۳۸،۴۴،۵۰
۰۱۲۵/۰
۵ سطر اول جدول نتایج شبیهسازی بر روی دادههایی است که تغییرات آن در طول فرایند بررسی شد و ۴ سطر بعد نتایج حاصل از شبیهسازی متغیرهایی است که از نمودار میزان سهم داده ها بهدست آمده است.
نتایج شبیهسازی چند مورد در زیر آمده است.
شکل ۴-۷- آمارهی T2 برای متغیرهای ۱،۴،۱۸،۱۹،۳۴،۴۴،۴۵،۵۰
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شکل ۴-۸- آمارهی Q برای متغیرهای ۱،۴،۱۸،۱۹،۳۴،۴۴،۴۵،۵۰
شکل ۴-۹- آمارهی T2 برای متغیرهای ۱،۴،۴۴،۵۰
شکل ۴-۱۰- آمارهی Q برای متغیرهای ۱،۴،۴۴،۵۰
شکل ۴-۱۱- آمارهی T2 برای متغیرهای ۱،۴،۱۹،۴۴،۴۵،۵۰
شکل ۴-۱۲- آمارهی Qبرای متغیرهای ۱،۴،۱۹،۴۴،۴۵،۵۰
شکل ۴-۱۳- آمارهی T2 برای متغیرهای ۱،۴،۲۳،۴۴،۵۰
شکل ۴-۱۴- آمارهی Q برای متغیرهای ۱،۴،۲۳،۴۴،۵۰
۴-۴-۴- نتایج شبیهسازی
با مقایسه نتایج بهدست آمده از روش تسهیم و داده های بررسی شده در طول فرایند بهترین نرخ عدم تشخیص اشتباه ۰۰۹۴/۰ میباشد که بهدنبال انتخاب مناسب متغیرهای دارای بیشترین تاثیرپذیری از وقوع عیب صورت گرفته است که با نصب سنسورهای مناسب در محل اندازه گیری این متغیرها میتوان فرایند عیبیابی را سرعت و دقت بخشید با اینکه این نرخ به نظر کم می آید اما با توجه به افزایش پیچیدگی و پیشرفت سیستمهای کنترلی و استفاده از آنها در محیطها و کاربردهای حساس، عدم تشخیص بهموقع خطا یا خرابی بهوسیله کاربر در سیستمهای حساس، منجربه صدمه دیدن و از بین رفتن مقادیر قابل توجهی از امکانات و اطلاعات خواهد شد. در نتیجه باید به سرعت زمان و مکان و پارامترهای آن شناخته شود و اثر آن جبران شود. برای این منظور در ادامه برای ارتقاء سیستم عیبیابی کار با شبکه های هوشمند پیشنهاد می شود.
فصل پنجم:
طراحی یک شبکه عصبی پویا به منظور تشخیص پارامترهای معیوب فرایند
۵-۱- مقدمه
در این فصل یک شبکه عصبی پویا برای تشخیص پارامترهای معیوب فرایند تنسی ایستمن طراحی و پیادهسازی میگردد. بدین منظور ابتدا یک شبکه عصبی بهتنهایی ارائه میگردد و سپس با روشهای متفاوت مشخصههای آن بهگونه ای استخراج میگردد که شبکه پایینترین نرخ تشخیص را داشته باشد.
۵-۲- معماری شبکه عصبی پویا
شبکه عصبی پویای مورد استفاده در این فصل [۷] دارای قدرت بالای یادگیری دینامیکهای یک سیستم غیرخطی پیچیده را دارد، درحالیکه شبکه های عصبی استاتیک (ایستا) توانایی مدلسازی قابل قبول چنین پیچیدگیها را ندارند. یک نرون دینامیک با افزودن یک دینامیک درونی به نرون استاتیک و سپس وابسته کردن تابع فعالساز نرون به این حالت درونی به وجود می آید. به این منظور یک فیلتر IIR (فیلتر با پاسخ ضربه نامحدود) به انتهای نرون استاتیک افزوده می شود. این ساختار در شکل ۵-۱ نشان داده شده است.
تابع F نشاندهنده تابع فعالسازی مشتقپذیر میباشد و g نشاندهنده شیب تابع فعالسازی میباشد.
IIR Filter
g | F(0)
شکل ۵-۱- شبکه عصبی دینامیک با فیلتر با پاسخ ضربه نامحدود
برای بهدست آوردن یک شبکه عصبی دینامیک با تعداد L لایه، با بهره گرفتن از نرونهای دینامیک میتوان از ساختاری که در شکل زیر نشان داده شده است استفاده کرد.
H
شکل ۵-۲- ساختار شبکه عصبی چندلایه
برای تنظیم و آموزشهای پارامترهای شبکه از مجموعه زوجهای ورودی/خروجی استفاده میگردد و معمولا از الگوریتم پسانتشار خطا مانند شبکه های استاتیک برای آموزش استفاده میگردد.
۵-۳- تشخیص و جداسازی عیب با بهره گرفتن از شبکه عصبی دینامیک
بهمنظور تشخیص و جداسازی عیب، ساختاری چندگانه مبتنی بر شبکه عصبی دینامیک به صورت شکل ۵-۳ پیشنهاد میگردد.
در این شکل یک بانک (مخزن) از چندین شبکه عصبی دینامیک نشان داده است. اولین شبکه عصبی دینامیک رفتار سیستم سالم را مدلسازی می کند و دیگر شبکه ها مدل سیستم را در عیوب مختلف شبیهسازی می کنند. برای انجام شبیهسازیهای مربوط به سیستم تشخیص و شناسایی عیب، دو مرحله اصلی صورت میگیرد.
۵-۳-۱- مرحله اول: شناسایی سیستم
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1400-09-27] [ 08:49:00 ب.ظ ]
|