پایان نامه -تحقیق-مقاله – ۲-۱۰- عوارض ناشی از عمل جراحی زیبایی – 10 |
فمنیست ها بدن را مرکز اصلی تحلیل و انتقاد فرهنگی می داند که یک جنبه از آن استبداد مردانه است.فمنیست های رادیکال اهمیّت عمده ای برای بدن به عنوان پایه برای ظلم و ستم قائل هستند و با هر وسیله ای مبارزه میکنند که مظهر زنانگی و عامل تفکیک زن و مرد باشد. از دید فمنیستها، زنان به بدنهای خود رسیدگی بیشتری میکنند تا دیگری مهم ایشان که احتمالاً همسران آن ها است خوشنودی بیشتری داشته باشند (کیوان آرا، ۱۳۸۹).
۲-۹- علت جراحی زیبایی بینی
جراحی بینی، از شایعترین اعمال جراحی زیبایی و مرسومترین نوع جراحی پلاستیک در صورت است. با دقت به اعمال جراحی زیبایی مرسوم در کشور آمریکا میتوان دریافت که جراحی زیباییبینی دومین عمل جراحی پرطرفدار و محبوب در کشور آمریکا میباشد. با توجه به موقعیت خاص بینی در مرکز صورت و تأثیر بسیار زیادی که تناسب و زیبایی آن بر روی چهره افراد می گذارد و با در نظر گرفتن آمار جامعه جراحان پلاستیک و زیبایی آمریکا در سال ۲۰۰۴ که نشان میدهد در طی دو سال حدود ۶۰۰٫۰۰۰ نفر در این کشور جراحی زیبایی بینی را انجام داده اند میتوان به محبوبیت بالای این نوع از جراحی زیبایی در جهان پیبرد. در ایران عزیز ما نیز به خاطر نوع پوشش جامعه و بالاخص پوشش خاص بانوان ایرانی معمولاً اشخاصی که به دنبال تعادل و زیبایی در چهره خود هستند از این عمل استقبال میکنند.
عدهای نداشتن دید کافی ۲ چشمی را علت آن میدانند (در رینوپلاستی بسته)، عدهای آناتومی پیچیده و سه بعدی این عضو و عدهای حاشیه باریک خطای مجاز در این عمل را علت دشواریها میدانند، عدهای نیز جراحی بینی را مانند یک واکنش ایدیوسینکراتیک میدانند که پیرو قوانین معمول فیزیولوژیک نیست. ولی هیچ کدام از این مطالب نمیتواند به تنهایی صحیح باشد. رینوپلاستی دشوار است، چون طرز تفکر در مورد شکلدهی و عملکرد آن صحیح نبوده است. به عقیده جوزف (در اوایل قرن بیستم)، رینوپلاستی باید با استثناءهای کمی حاصل کوچک کردن باشد.
در صورت پیش گرفتن چنین درکی از جراحی بینی میزان عوارض زیاد بوده و دفورمیتیهای متعددی ر ا با این مفهوم نمی توان درمان کرد. در حدود سال ۱۹۷۰ جراحان زیادی خصوصاًً جک شین[۱۷] مفهوم جدیدی از رینوپلاستی را ارائه کردند که پایه این مفاهیم ایجاد بالانس و تعادل بین اجزای آناتومیک بینی و ایجاد تقویت نسوج بینی میباشد. در این مفهوم مسلماًً از اصطلاح “کاهش برجستگی[۱۸]” به میزان لازم بهره گرفته می شود (Sheen and Sheen, 1987).
ولی اساس آن بر فرم دادن بجای رزکسیون اسکلت بینی بنا نهاده شده است. پس رینوپلاستی مدرن تنها بر کوچک کردن استوار نیست. از آنجایی که پوست بینی آن چنان که قبلاً تصور میرفت تابع تمام تغییرات اسکلتی نیست لذا ترکیبی از کوچک کردن و بزرگ کردن و تغییرشکل غضروف برای ایجاد تعادل، ضروری است تا به این ترتیب عملکرد و دوام لازم برای بینی به دست آمده و برای سالیان دراز تغیر در شکل و کارایی آن ایجاد نگردد (Tardy, 1997)
۲-۱۰- عوارض ناشی از عمل جراحی زیبایی
جراحان عوارض و آسیبهای زیادی برای عملهای زیبایی ذکر میکنند. از جمله این آسیبها میتوان به آسیب های ناشی از عمل رینو پلاستی اشاره کرد: مشکلات تنفسی، سرد درد، سرما خوردگی های طولانی مدت، بی حالی، خواب آلودگی، کسالت و بی حوصله گی، عصبی بودن، سنگینی و فشار در ناحیه سر و صورت، مشکلات تنفسی در حین خواب و مشکلات روانی از جمله افسردگی که مهمترین عارضه به شمار می آید. همچنین آسیب های ناشی از عمل لیپوساکشن شامل: ریسک بیهوشی، تجمع خون در زیر پوست و گاهی مرگ بیمار را باعث می شود (خواجه صالحی، ۱۳۹۱).
انگیزه تمامی بیماران برای این عمل جراحی در همه جا دارای مشترکات زیادی بوده ولی بسته به خصوصیات اجتماعی، فرهنگی و جغرافیایی می تواند خاستگاههای متفاوتی داشته و در نتیجه انتظارات و توقعات گاه متفاوتی را ایجاد نماید که در نظر داشتن آن ها چه از طرف بیمار و چه از منظر پزشک می تواند در نگاه به نتیجه نهایی عمل، مؤثر باشد. هدف جراحی زیبایی بینی باید قبل از عمل تا حدی مشخص بوده و بیمار و پزشک به درک متقابلی از خواسته ها و امکانات موجود رسیده و انتظارات یکدیگر را درک کنند. جراحی زیبایی بینی یکی از مشکلترین، متداولترین، پرچالشترین و در عین حال جالبترین اعمال جراحی زیبایی است و هرگز نمی توان درباره نتیجه آن قاطعانه اظهار نظر نمود چون پویایی بافت بینی در نتیجه نهایی آن دخالت مستقیم دارد و بگفته یکی از جراحان شبیه بازی شطرنج بین بیمار و پزشک است. از مسایل بسیار مهم در این عمل، انتخاب صحیح بیمار بوده و نکتهی مهم دیگر سعی در ایجاد بینی با ظاهر طبیعی و هماهنگ با دیگر اجزا صورت میباشد. عوارض احتمالی این جراحی را باید با بیمار در میان گذاشت که این عوارض تا حدی بسته به عملکرد پزشک میباشد. این عوارض می تواند شامل موارد زیر باشد:
اکیموز پلک و خونریزی زیر ملتحمه، ورم بینی، بیحسی نوک بینی، بیحسی دندانها، خونریزی شدید از بینی، عفونت محل زخم، اختلالات بویایی، آبریزش بینی، عدم تقارن در بینی، اسکار در محل برشها، سوراخ شدن تیغهی بینی، انسداد بینی، انحراف بینی، بینیزینی شکل و فرورفته، فرو رفتگی در دیواره های طرفی بینی، افتادگی نوک بینی، دفرمیتی بالای نوک بینی، سینوزیت، ترشح پشت حلق، ینیت آتروفیک و خشکی بینی، نشت مایع مغزی نخاعی و بندرت مرگ
۲-۱۲- مزایای جراحی بینی
هنگامی که جراحی بینی باعث بهبود و تناسب ظاهر فیزیکی شخص گردد می تواند اعتماد به نفس او را چه در تعاملات اجتماعی و چه در مسیرهای شغلی هم برای زن و هم برای مرد به شدت افزایش دهد. جراحی زیبایی بینی می تواند نگاه کلی یک فرد و همچنین تصورات دیگران در مورد وی را کاملاً دگرگون کرده و بهبود بخشد.
۲-۱۲-۱- جراحی بینی-افزایش اعتماد به نفس
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1401-09-24] [ 09:32:00 ب.ظ ]
|